Plita incorporabila vitroceramica Arielli AE-321FS, Touch, Blocare acces copii, 2 zone de gatit, 3200 W, Neagra
Domino
Datorita dimensiunilor sale reduse se numeste domino si poate fi folosit in bucatarii cu lipsa de spatiu , sau chiar ca zona suplimentara de gatit .
Funcționare autonomă
Funcția sa este autonomă , adică poate funcționa singura, fără a fi nevoie să se conecteze la un cuptor. Aceasta înseamnă că poate fi amplasata în orice parte a bucătăriei care vă servește cel mai bine.
Este potrivit pentru combinare cu un cuptor de blat, deoarece cuptorul poate fi amplasat oriunde, indiferent de plite.
Touch Screen menu
Operația de selectare a temperaturilor și setărilor dorite se face digital și prin atingere. Toate opțiunile sunt situate în partea de jos a plitei și sunt integrate în suprafață.
Deci, pentru a începe să gătiți, este nevoie de câteva atingeri ușoare cu degetul.
Funcția de blocare a tastelor
De asemenea, are o blocare de siguranță pentru copii , care asigură că plita nu va fi pornită accidental. Prin apăsarea butonului de blocare, toate funcțiile sunt deconectate și orice plită poate fi securizată rapid și ușor.
Plita poate fi deblocată apăsând din nou butonul timp de câteva secunde.
Margini fațetate
Marginile faţetate conferă un plus de rafinament designului elegant al
plitei.
Stop&Go
Trebuie să ieşiţi din bucătărie pentru o anumită perioadă de timp? Funcţia utilă Stop&Go dezactivează toate zonele active, memorând în acelaşi timp setările acestora.
La revenire, nu trebuie decât să apăsaţi din nou senzorul şi să activaţi plita. Zonele cu inducţie vor fi aceleaşi ca înainte.
Dimensiunile și puterea zonelor de gătit:
- Deasupra: 200 mm, 1 /2 kW (2 trepte de putere)
- Inferioară: 165 mm, 1,2 kW
Caracteristicile plitelor ceramice
Plitele ceramice sunt elegante , eficiente și mai economice decât plitele cu inducție. Elementele electrice de încălzire sunt situate sub suprafața de sticlă neagră, precum și butoanele tactile.
Plitele ceramice stau la nivel de blat și sunt relativ ușor de instalat.
În funcționarea lor este nevoie de o atenție deosebita, deoarece „ochii” rămân fierbinți mult timp după ce termini de gătit și există riscul de arsuri.